nadjamayr

Nadja Mayr

På önskelistan i höst

Inlägget innehåller annonslänkar till HM

God morgon vännen,

Så tacksam att ha hunnit med tre pass på gymmet denna vecka nu när jag åker till Gotland i morgon bitti. Min kropp mår så bra av det och jag älskar känslan så mycket efteråt. Älskar att ge mig själv den tiden och kroppen en stunds kärlek då jag inte fokuserar på något annat. Jag har lärt mig att älska träning och det är jag så tacksam över. För mig handlar träning så mycket om välmående och insida, minst lika mycket som att känna mig stark fysiskt. Vilket jag tror är en del i att hitta kärleken och kontinuerligtet i träning.

Nu ska jag fylla på kaffe koppen och köra ett jobbrace. Känner mig fylld av energi då jag har så mycket jag verkligen ser fram emot och som får inspirationen att flöda. Jag och mannen satt och pratade länge igår med ett glas vin i soffan. Så viktigt att ibalnd ha de där djupare samtalen och verkligen lyssna in varandra. Det kändes fint att prata om framtiden och att vi siktar mot samma mål.

Här kommer lite önskningar inför hösten. Som ni kanske kan gissa så ser jag så mycket fram emot myset, i sköna material och mjuka jordnära toner.. Pyjamasar, sockor, stora stickade tröjor och leggings.. 

 

 

Pyjamas i satin // Stickad tröja med dragkedja // Ribbstickad tröja // Leggings i läder

Hoodie // Yoga byxor // Sport topp

// Sängkläder i linne // Kashmir byxor // Kashmir kofta // Tofflor

 

Åh vad jag önskar oss alla en lugn, fin, krispig, mysig och kärleksfull höst

Kramar N

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
nadjamayr

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. jossanmalmqvistt

    Träna är något jag precis börjat med, men såklart blir jag förkyld och träningen läggs på hyllan tills jag mår bättre!

  2. Caroline

    Jag och min partner har jättesvårt att ta stunder till att bara prata.
    När vår dotter väl sover slås oftast teven på. För trötta för annat.
    Men det är inte bra! Ska försöka införa iaf en kväll ett par gånger i månaden. Plus barnvakt oftare! Vårt förhållande har blivit skit sen vi fick barn. 😕

stats