nadjamayr

Nadja Mayr

Så lägger jag upp min kost när jag vill toppa formen

Hej godingar,

Hoppas ni haft en fin dag. Jag startade dagen med en pw och fick även till en snabbt gympass senare. Sen har jag mest jobbat, fixat och myst med mini. Har så otroligt mycket i huvudet nu, beslut att ta och mycket jobb.. Men oavsett hur mycket jag har i huvudet och hur stressad jag än känner mig vissa dagar så får H alltid mig att skratta, känna mig glad och tacksam. Älskar mammalivet för det. Hon kan verkligen göra mig helt slut ibland men det är inget emot all energi hon ger mig.

Tänker att jag under dessa tre veckor ska dela med mig av lite tips om upplägg.. Ni kan väl lämna en kommentar nedan om ni vill att jag skriver om något speciellt? 🙂 SÅ roligt om vi gör detta tillsammans.
När jag kör en period med striktare kost och mer träning är det för att boosta min kropp med energi, bli av med sötsuget och svullnader, tajta till lite extra och bara få en inspirerande start på sommaren. Ni vet att det tar ca 3 veckor att ändra en vana va? Så kör vi detta i tre veckor kan vi sen hålla i det hela sommaren. Det handlar om att lära sig att hälsa, välmående och att njuta av livet faktiskt hör i ihop.


Till kosten.. när jag då vill ge kroppen lite extra kärlek så plockar jag bort alla sötsaker, läsk, socker, glass, godis, chips, popcorn,.. Jag drar även ner på kolhydrater och undviker helt under denna period, pasta, ris, potatis, bröd.. Jag drar även ner på dolt socker så som juice, frukt, yoghurt.. Jag gör medvetna val och försöker välja de bästa produkterna när jag handlar och när jag unnar mig ett glas vin eller två till helgen så väljer jag ett med låg sockerhalt, jag undviker drinkar och öl helt. Till vinet äter jag gärna en god ost, lite chark eller bär istället för chips, kex osv.

Dagens lunch, snabbt, gott, nyttigt och billigt 😉

Så ser min kost ut under en dag:

 • Kaffe + vatten före en pw
 • Frukost, tex äggröra, 2 kokt ägg eller fröknäcke/proteinbröd med tex ost, kalkon, avokado på. Dricker citronvatten eller kaffe till.
 • Lunch, En omelett eller en proteinrik sallad med bra fetter som avokado/nötter
 • Middag, Kyckling, lax eller kött med sås och sallad. Gärna med tex fetaost och avokado. Eller så serverar jag proteinet med gillade grönsaker i ugn eller tex kokt broccoli.
(Ett inlägg kommer imorgon med tips på nyttiga snacks)
 65d6487a-d2ea-421b-a381-8d49d9717bf1-3.jpg
 Hollies mysiga dress kommer från Livly och mina träningsbyxor som är så sköna hittar ni här och toppen här. (Dessutom riktiga kap, båda kostar mindre än 300)
 Fin kväll vänner
XX

 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
nadjamayr

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Ellinor

  Hej!
  Jag är på utmaningen! Har även en fråga, hur vet man vad som bör väljas bort under dessa veckorna? Kram

 2. Alexandra

  Jag är på denna utmaning! Håller på att lägga om min kost helt men skulle gärna vilja ha mer tips på träningsövningar man kan köra både hemma och på gymmet. Behöver mer inspo till att besöka gymmet 😅🌸

   1. nadjamayr
    nadjamayr

    Finns så många fördelar, så som rensar kroppen, bra för hyn, immunförsvar och matsmältningen. Googla så får du upp massor 😍💗

 3. Selena

  Mer sånna här inlägg. Kan du skriva om hur du lägger upp träningen. Tips på pass

  Tack för grym blogg

stats