nadjamayr

Nadja Mayr

Så redigerar jag mina bilder och stories

Hej vännen

Gud vilken dag, jag är helt slut… En sån dag bara. Ska krypa upp framför en serie med en kopp te och macka, inte hunnit fixa någon middag och vill bara mysa nu när tjejerna somnat. Haft en möte nu på kvällen och under dagen har jag haft tjejerna hemma då vi tillsammans gjort en plåtning med Polarn och Pyret inför ett samarbete. Det har gått i ett men hoppas det blev fint. Tjejerna fick en glass som belöning efteråt så dom var nöjda iaf 🙂

Får så mycket frågor om hur jag redigerar mina bilder. Jag kan inte super mycket med tycker det är himla kul att hålla på med bilder över lag även om jag ibland själv blir sugen på att köra dom råa, då det känns äkta. Samtidigt som jag tycker om att ha en stil och känsla som känns jag. Hur tänker ni?

Jag använder mig iaf av VSCO, mest av filtret DOG1 men gillar även A6 och M5. Jag lägger på filtret och brukar sen oftast ljusa upp lite och öka kontrasten. Om jag tycker att någon del i bilden är för mörk eller ljus så använder jag mig av Afterlight, som har ett värktyg där du kan kan använda en redigeringspensel och tex öka mättnadet på bara en del av bilden.

Till mina storys använder jag samma filter som till mina bilder i flödet och när jag sätter ihop fler bilder eller har ramar så använder jag mig av appen Unfold. har köpt till vissa delar men minns ej vilka, använder mig iaf av CS1, FF2 och JN1.

Tror jag fått med allt, men annars är det bara att lämna en kommentar så svarar jag på allt jag kan <3

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
nadjamayr

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Linda

    Superfina bilder😍😘 Men vad använder du för att få dina videos mer beiga? Går ju bara använda bilder på VSCO 🙈

      1. Linda

        Tack för svar!😘 Jag har också betalat.. hittade först nu när jag kikade igen att man kan välja videos där till höger också.. Har missat det innan🙈

stats