nadjamayr

Nadja Mayr

Sluta slösa – lär dig doserar med Yves Rocher

I annonssamarbete med Yves Rocher

Som ni vet ligger detta varumärke mig varmt och hjärtat och jag kan innerligt säga att jag är stolt över att få vara ambassadör för ett företag som månar så mycket om miljön.

Jag är helt klart en av dom som överdoserar, som älskar när det löddrar mycket och doftar gott. Både när det kommer till krämer, schampo och tvål. Men jag fick mig själv en tankeställare i samband med Yves Rochers kampanj om att lära sig dosera rätt. Så självklart egentligen, mindre flaskor, mindre doseringar, färre nya köp, ett enkelt sätt att spara på miljön.

Dessa söta flaskor som innehåller fantastiskt doftande duschgel är små 100 ml men de är koncentrat och en liten klick räcker till en hel kropp, en liten flaska räcker till 40 duschar. Så himla bra.

Den räcker alltså till lika många duschar som en stor flaska men innebär 50 % mindre plast. Dessutom är den plats som används återvinningsbar. Storleken gör den perfekt för resan och att ha i träningsväskan också.

För varje duschgel planterar Yves Rocher ett träd till kampanjen Plant for the Planet.
Läs mer på https://www.yves-rocher-fondation.org/en/

Ett himla fint tips och som jag själv kommer göra är att ge bort en varsin duschgel i en god sommardoft till tjejernas pedagoger. Då planteras också 6 nya träd. Känns som ett himla fint sett att visa uppskattning och samtidigt ge lite kärlek till vår planet.

Duschgelen finns i flera fantastiska dofter och helt ärligt har jag svårt att välja en favorit, men måste jag så blir det Lotusblomma & Salvia (den rosa) den är helt magisk. Oliv är också väldigt fräsch och gillar den lugnande doften av lavendel.

Produkterna är så prisvärda enligt mig, en duschgel kostar 59:- och nu får du dessutom 20 % hos Yves Rocher med koden “Nadja19” ❤️❤️❤️

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
nadjamayr

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats