nadjamayr

Nadja Mayr

Sommarfavoriter

I annonssamarbete med Yves Rocher

Hoppas ni haft en magisk sommar hittills. Här har det varit både riktigt heta dagar, några där vi fått njuta av sommarregn och ett gäng soligt med lagom svala vindar. Nu för tiden kan jag njuta lika mycket av strålande sol som smattrande regn. Av en bok i skuggan som att blunda mot solen.

Jag har inte bara blivit bättre på att njut av alla fantastiska stunder svensk sommar har att erbjuda. Jag har också blivit så mycket bättre på att ta hand om mig själv och blivit så mycket mer rädd om min hy.

Får jag tid över så vilar jag, jag rör mig något varje dag, dricker massa vatten, lyssnar inåt, unnar mig yoga, är snäll mot mig själv, skyddar mig mot solen, återfuktar och återhämtar mig ofta.

Jag har hittat världens bästa solskydd som är en av mina absoluta favoriter i hudvårdsväg. Förutom att doften är alldeles magisk, solig och fräsch, så känns det fantastiskt mjuk och återfuktande mot hyn. Ger lyster och skyddar. Använder 30 eller 50. Och man får färg ändå även om det viktigaste för mig är att ta hand om den hy jag har.

Jag använder denna dagligen och älskar den. Läs mer här om hur den hjälper hyn att få en gyllenbrun, jämn färg med lyster och samtidigt skyddar den från solens farliga strålar.

Till ansiktet använder jag denna, som precis som den andra innehåller extrakt från växten Sea Holly, en växt som har en hög motståndskraft mot solens strålar och bygger upp vattenreserver. (Info från Yves Rocher: Denna mångsidiga växt har fem fördelar: den boostar melaninet, stimulerar hudens naturliga förmåga att skydda sig mot solens skadliga strålar, skyddar mot foto-åldrande, skyddar hudstrukturen och stimulerar cellförnyelsen. )

Förutom skydd är denna lyxiga torrolja ett måste för mig under sommaren, använder även denna dagligen och snart gör nog även alla runt om mig det. Den doftar såå fräscht och ger magisk lyster med guldskimrande. Den framhäver solbrännan så fint och ger hyn alla de närande egenskaper som den behöver.

Just nu har Yves Rocher massa erbjudanden på fler sommarfavoriter och alla de produkter jag tipsat om. Klicka HÄR för att spana in alla härliga produkter. Ni hittar också min favorit highligther där till ett grymt pris just nu.

Lova mig att ni skyddar er soliga dagar och att ni njuter, både av dom och de regniga.

Kärlek,

N

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
nadjamayr

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Sofia

  Så fantastiskt fin färg du har i dina foton, både här och på instagram! Hur redigerar du dem? 😍😍😍

  1. nadjamayr
   nadjamayr

   Ska göra ett inlägg om det, kommer upp imorgon eller i början på nästa vecka 🙂 men oftast i VSCO ❣️

stats