nadjamayr

Nadja Mayr

Tillbaka och lycklig

God kväll min vän ❣️

Packade bara min favoritdoft, fuktmask, myskläder, vin och stickade tröjor (och såklart massa till barnen) för en riktig hösthelg på ön. Mannen hade ett möte här idag och lör – sön ska vi bo på Djupvik resort en natt (fick av mina svärföräldrar i 30 årspresent) så blir kvar till mån. En riktig långhelg 🙂

Nu har barnen precis somnat, jag har tänt massa ljus, hällt upp ett glas rött och krupit upp i soffan. Kikar in och säger hej till er innan jag tänkte bädda sängen i nya linnelakan och sen blir det popcornmys framför idol.

Lycklig och tacksam över att vara här och trots att jag har en del måste jobb så ska jag försöka vara ledig så mycket det går, tanka energi och njuta. Att se Hollies pirriga lycka är nästan ännu större än mina egna känslor när vi körde av båten idag. September är nästan den vackraste månaden här. Ljuset är magiskt, luften är varm och krispig på samma gånjt. Det är lugnt samtidigt som havet kännser levande än någonsin. Det är galet vackert längs kuststräckorna. Så att det nästan är svårt att ta in, men andas och försöker kapsla in dessa ögonblick.

Ville bara säga hej och önska er fina dagar resten av veckan. Så tacksam över er att det inte finns ord för det.

Kramar till er ❤️❤️❤️

N

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
nadjamayr

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. StrongerLife

    Vilka härliga bilder
    Lägger du filter på dina bilder så att de blir mer sandiga? Sandfärgade alltså.
    Det ser härligt ut. Här har vi inte såna solar haha, det börjar bli mörkt nu på morgonen också men så är det, hösten har sin charm den med.
    Kram

stats