nadjamayr

Nadja Mayr

Tillbaka 

Hej vackra fina ni, 

Tack för alla fina kommentarer, mejl och sms jag fått. Ni är för bäst. Det har varit så välbehövligt att pausa, vara här och nu, inte tänka på att fota, skriva, leverera.. men jag har saknar er. Jag har nu tankat energi, kommit ikapp, umgåtts med familj, hälsar på en förskola till Hollie och massa annat, varit här och nu i vardagen och bara varit mammaledig. Har varit så skönt och jag har verkligen lärt mig att jag behöver dra ner lite på tempot och tillåta mig att ha dagar utan uppkoppling, för detta ska ju vara kul utan att bli för mycket. 

Igår hängde jag med pappa och Hollies morfar som jobbar imorgon när hon har kalas, det blev en promenad i stan, Hollie gick present och vi åt råbiff på Sturehof, så mysigt. 

Idag har jag tränat och fixat inför morgondagen. Hälsade på en förskola också, berättar mer sen. 

Imorgon är den Hollies stora dag, hennes första födelsedag, wow så fort och såfantastiskt detta år varit. Framförallt känner jag mig så tacksam att få dela och fira livet tillsammans med henne, hon som jag älskar mer än ord kan beskriva. 

Vi har fixat hela eftermiddagen och kvällen inför imorgon, lyssnat på musik, haft bubbel i glaset och pioner i vaserna. Nu ska vi fira att vi blev föräldrar för ett år sen, med chark och champagne i soffan, föräldrar till världens bästa tjej. 

Vi hörs snart igen, önskar er en magisk fredagskväll 💗 

Puss,

N
Finaste pyntet till imorgon kommer från Butikloveliness. Älskar det, blommigt så som temat 🙂 

Kolla in presenten till mig, låg på förlossningen för 1 år sen och kämpade. Mer girlpower än att föda ett barn blir det inte. Vasen är helt magisk fin och kommer bli såå bra på den stooora köksön i nya huset, längtar! Den kommer från Sleepo, håll utkik, kommer att komma en rabattkod 😉 

Pioner, min favorit och extra speciellt då säsongen är lagom till lillans födelsedag. Hade dessa bredvid sängen innan BB.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
nadjamayr

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats