nadjamayr

Nadja Mayr

Time is now

 

Inlägg i samarbete med Daniel Wellington

Hej fina du,

Hoppas du har en bra lillördag såhär långt. Jag sitter på ett fik med utsikt över vattnet och skriver. Onsdagar är jobbadagar för mig. Jobbar alltid när H sover men på onsdagar så är hon hos sin farmor och farfar i 2 timmar så jag får lite extra tid. För mig funkar det bäst att planera in och avsätta tid för allt, att träna och jobba på bestämd tid. För att kunna vara mamma resten av tiden. Det är inte lätt men strävar hela tiden efter att maximera allt jag gör och vara i just den stunden då. Det kräver träning känner jag men tycker det är så viktigt att lära mig detta nu sen jag blev mamma. Vill inte se tillbaka på min mammaledighet som att jag inte tog vara på den och vill inte heller att Hollie har en mamma som ofta sitter med telefon eller dator? Med de sagt menar jag inte att man måste vara 100% närvarande med sina barn hela tiden, tror också att det är nyttigt för dom att ibland få roa sig/ leka själva. Är ni bra på att vara i nuet?

På tal om att ta vara på tiden.. I samarbete med Daniel Wellington har jag fått chansen att visa upp denna snygging för er, den kommer från deras helt nya kollektion som de precis har lanserat. Faller mer och mer för silver just nu och det tillsammans med vitt känns så fräscht. Men den finns även i roseguld och med svart urtavla. Klockan är deras första 32mm klocka någonsin och den första som har ”mesh” band. Den känns verkligen nätt och kvinnlig. Med koden NADJAMAYR15 får alla mina följare 15% rabatt på allting på deras hemsida www.danielwellington.com .  Koden är giltig tom 15e april.

 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
nadjamayr

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Eva

  Hej jag inspireras verkligen av din blogg och blir så himla peppad men mår så dåligt och har ångest jämt samt är alltid arg o ledsen utan anledning egentligen.. har nyligen blivit mamma ja försöker verkligen mitt bästa o gör allt för mitt barn men innerst inne vill jag bara ligga under täcket och försvinna.. hur gör du för att orka ? Hur gör du för att må bra? Jag intalar mig själv att ja ska o ja måste o ska träna osv osv men gör aldrig det.. 🙁

 2. Cutelittlething - mamma o gravid

  Jag försökte vara i nuet under mammaledigheten. Dock ville jag proppa min “lediga” tid med aaallt. Tränade, bloggade, var ute och gick.. mådde bra men jag blev lite utmattad 🙂

  Den här gången när nr 2 kommer ska jag försöka planera lite mer.. struktur. Så kan jag slappna av mer 🙂

  Kram!

 3. Jennifer

  Gu så snygg klocka. Älskar med silver men passar bäst i guld.
  Tycker det är jätte viktigt att ta vara på sin tid med barnet speciellt när de är så små men låter som att du fått en bra “plan” över det. Håller precis på att vänjer min son vid att han kan leka själv ibland i babygymmet utan att behöva vara hos mamma och pappa hela tiden. Skämde bort han lite i början. xD

stats