nadjamayr

Nadja Mayr

Tips på “lek” till nyår

Imorgon är det dags, en av årets härligaste dagar, fylld av hopp och förväntan inför kommande år. Tacksamhet för året som varit eller för de som haft ett tufft år, chans till en nystart och något bättre.

Vi har firat med samma par, våra nära vänner flera år i rad. Har blivit en tradition och jag älskar ju traditioner, så mysigt. Vi har firat både ute, hemma och på spahotell. I år blir det mysig middag på landet, då vi båda har småttingar.

Vi sammanfattar alltid året som varit och alla får berätta om förväntningar och önskningar inför kommande år. En fin och givande tradition och jag uppskattar verkligen denna typ av samtal.

I år har jag även skrivit lappar med dessa meningar. Man tar en lapp, berättar om ämnet och sen är det nästa persons tur. Handlar både om året som varit och det som kommer. Ett fint avslut och precis det nyår handlar om enligt mig. Håll det positivt, våga vara stolt, kärleksfull, modiga, lyft varandra och ta lärdom.

0C12ADA0-D495-4833-9639-9E9C068F9B18

Här har ni förslag på meningar till lapparna:

 • Det mest pinsamma ögonblicket detta år…
 • Bästa filmer i år..
 • Bästa låten i år…
 • Bästa ögonblicket i år..
 • Då skrattade jag som mest i år…
 • Bästa samtalet jag haft i år..
 • Bästa rådet jag har fått i år..,
 • Bästa lärdomen jag fått i år..
 • Mest minnesvärda resan i år..
 • En dag det senaste året som jag skulle vilja uppleva om och om igen…
 • Det bästa jag gjort för någon annan i år..
 • Mitt favorit semesterminnen från i år…
 • Bästa platsen jag besökt i år…
 • Stoltaste ögonblicket i år..
 • En sak jag vill bocka av på min Bucket list nästa år..
 • Bästa serien/ tv-programmet jag sett i år..
 • Detta längtar jag extra mycket efter nästa år..
 • Mitt nyårslöfte nästa år..
 • Min största utmaning i år var..
 • Detta vill jag göra mer av nästa år..
 • Detta vill jag göra mindre av nästa år..
 • Mitt 2016 med tre ord..

IMG_0448

Vi har chansen att designa våra liv, det är upp till oss att fylla alla tomma blad 2017 med det vi vill och drömmer om.

Massa kärlek

N

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
nadjamayr

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Hannah

  Åh vilken fin idé!! Den ska vi definitivt köra på här hemma imorgon! Tack för superbra inspiration och bästa bloggen 💗 Kram och gott nytt år!

stats