nadjamayr

Nadja Mayr

Tips på mysig uteaktivitet

Inlägg i samarbete med Jollyroom

Hej fina du,

Nu är vi hemma igen efter underbara dagar på landet. Glad att vi snart är där igen. Så himla mycket roligare i år med H, nu när man kan hitta på så mycket mer med henne. 

Hon älskar att vara ute och det är ju precis så det ska vara på sommaren och på landet. Så vi har köpt en del saker för utelek, en upplåsbar pool, en mini cykel, bollar och lite sånt. Och så denna cykelvagn, har velat ha en länge då jag tycker att det är så mysigt att cykla, dessutom är det ju riktigt bra träning. 

Hollie gillade verkligen att sitta i den, haha vår hund också 😉 Så bra att det finns plats för två, då många av våra vänner som kommer har barn. 

Och ska vi på utflykt eller stranden kan ju Hollie sitta i barnstolen så finns det massa plats för packning och god picknick i vagnen. Vagnen går enkelt att koppla av och användas som vanlig vagn, så smidigt. Då man inte har någon vagn med sig om man är på cykelutflykt men det ändå kan vara skönt att ha om man parkera cykeln. 

Älskar sånt här, som gör det enkelt att hitta på mysiga saker tillsammans. Längtar efter många mysiga utflykter tillsammans i sommar 


Vagnen hittar du HÄR och just nu är det mer än 60 % rabatt.. Så TIPS 🙂


(Såklart har jag en hjälm till Hollie när vi cyklar, detta är bara för att ta bilderna,vill bara förtydliga det, då det självklart kom en kommentar  om det direkt 😂)

Fin söndag vänner 💗

 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
nadjamayr

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Christine

    Hej Nadja!
    Vill först säga att jag tycker jättemycket om din blogg. Du verkar vara en underbar person. Är så glad att du bloggar – vi behöver verkligen sunda, vettiga, jordnära tjejer som förebilder i bloggvärlden 🙂

    Vi funderar på att köpa hund och kom att tänka på din söta som tittar fram på nästan alla bilder. Vad är det för ras? Är det en Bichon Frisé? Hon ser så snäll och kärvänlig ut. Skulle va jättemysigt med ett inlägg om henne:)

    Många kramar Christine

stats