Nadja Mayr

Träning under semestern & ett viktigt tips

God morgon fredag ❣️

Hoppas ni sovit gott och har en fin känsla inför helgen. Om ett par timmar tar vi båten till ön. Lyckan.

Under semestern och de fem veckorna vi är borta kommer jag ta ”ledigt” helgerna, så lör-sön kommer det inte komma upp några inlägg här. Däremot kommer det komma upp under veckorna 3-5 st 🙂 Har dock valt att jobba så lite som möjligt under dessa veckor så blir mest härliga semesteruppdateringar, inga måsten utan det som inspirerar mig just då. Hoppas ni kommer gilla det och att ni också tar er lite ledigt från telefon och skärmar i sommar.

Måste bara tipsa om att lyssna på Anders Hansens sommarprat, så sjukt viktigt & så himla bra. Otroligt tänkvärt och inspirerande. Ni som inte lyssnat än, lovar ni mig att göra det? Och ni som lyssnar, vad tycker ni.

Det har pratar mycket om, hur ett aktivt liv påverkar vårt mående är något jag brinner för, ska skriva ett längre inlägg om min resa i dagarna.

För mig är det så viktigt att röra mig för att må bra och därför är det något jag alltid unnar mig under semestern, så viktigt att faktiskt se det så, att man unnar sig, att man ger sig själv tid och inviterar i sitt mående, kropp och hälsa.

Jag har inga krav i min träning på sommaren men jag har som tumregel att alltid (allra oftast på morgonen) röra på mig i 30 min minst. En promenad, en cykeltur, ett träningspass i solen eller yoga på stranden. Jag älskar det och känslan efteråt! Det gör också att jag får ut max av semestern och jag njuter verkligen av dessa promenader till havet. Lyssnar du på sommarpratat förstår du vilken skillnad så lite kan göra för din känsla i kroppen, din hjärna och din energi. Dessutom blir du piggare, mer självsäker, gladare och gör bättre val resten av dagen.

Hur tänker du kring träning på semestern?

Ha nu en himla fin helg så hörs vi på måndag ❤️

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Emelie

    Min träning under sommaren blir kravlös. Promenad i solen, en underbar springtur i ösregnet, lite morgonyoga eller en cykeltur med barnen. Inga måsten, inga krav, bara njutning 🙂

stats