Nadja Mayr

Träningsbalans och finaste jumpsuiten

God morgon fina,

Hoppas ni sovit gott! Jag startade dagen på gymmet, älskar att träna på fredagar och att ha all träning gjord inför helgen. Är man sen sugen på mer blir det ju bara en bonus. Körde yoga passet häromdagen, Gud vad jag tappat. Startade ofta morgonen med 5-10 min yoga före en PW innan jag blev mamma. Tycker inte man behöver mer än så men det gäller att underhålla det. Tror verkligen på att hålla en balans och att kombinera styrka med tex PW och yoga.

Här har ni ett till yoga pass som bara är 5 min, gillar denna cirkel massor och vill du kan du ju köra den 2 varv eller oftare än 2 gånger i veckan, du hittar passet här.

Nu ska jag göra mig iordning för jag och Hollie ska iväg på ett event nu på dagen. Vi hörs lite senare,

Puss och Happy Friday <3

 

Hur fin jumpsuit, älskar slitsen och de vida benen! Du hittar den hos Stylelevel.

<3

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats