nadjamayr

Nadja Mayr

Trygghet i semestertider

I annonssamarbete med Philips Hue

Just landat i Paris, men än bättre än det är att så fort vi kommer hem ska jag packa och väskan och åka med familjen till vårt sommarhus på Gotland. Det är det finaste mer hela året, veckorna på ön. Lugnet, närheten till havet, till varandra. Jag kan inte riktigt beskriva det ens, lyckan när vi är där men också lyckan i hjärtat att veta att vi har denna plats, att längta till och att komma tillbaka till. I år blir det sex veckor på denna magiska plats ❣️

Som ni vet är jag i år ambassadör för Philips Hue och i detta inlägg ska jag fokusera på något som ligger lite extra varmt om hjärtat, med tanke på det jag just berättade.

Nämligen säkerhet. Philips hue smarta belysningssystem är en lyx i vardagen, alltså verkligen. Vi styr all belysning hemma, inne och ute. Vi har lampor på timer (för att vakna på ett mjukt sätt och ute för att de ska tändas när det börjar skymma), vi byter toner, dimrar och anpassar belysningen hemma efter stämning och behov och vi älskar det.

Men att det också skapar en trygghet är så ovärderligt. Då vi är borta i så långa perioder under somrarna är det fantastisk att kunna styra belysningen från landet, för att huset inte ska verka tomt för länge. Förutom larm och grannar som har koll är detta faktiskt en himla enkel lösning som också hjälper till.

Vi har tex en sensor på framtiden, som gör att både utebelysningen och en lampa i hallen tänds när någon rör sig utanför. Denna funktion är grym tycker jag. Alltså jag uppskattar den massor när jag är hemma själv då jag är lite rädd av mig kvällstid men också när msn själv kommer hem och det faktiskt tänds upp.

Du kan som sagt styra belysningen hemma även om du är långt borta med Home and Away funktionen. Ett tips är också att ställa in så att olika ljus tänds inom tex en timme i olika rum, så att inte alltid exakt samma lämpa tänds, samma tid då blir det ännu svårare att räkna ut att huset står tomt.

Trygget är så himla viktigt för mig och än mer sen man fick små, håller du med? Vill du läsa mer om hur Philips Hue kan göra ditt hem säkrare eller om någon av alla andra funktioner. Klicka HÄR.

Önskar dig magiska och trygga dagar ❤️❣️

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
nadjamayr

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Emelie

    Vad underbart det låter❤️ Älskar din blogg! Får jag fråga var ni har köpt era altandörrar och fönster som ni har på Gotland?☺️

stats