nadjamayr

Nadja Mayr

Tuffa faser, kärlek och self care

Annonslänk till Ellos

God morgon vackra <3

Hoppas du sovit gott och fått en fin start på morgonen. Jag hade en fin och lugn start med tjejerna och även hunnit med ett pass på gymmet. Så skönt att få en bra start. Jag har skrivit lite på min instagram om att både tjejerna är inne i jobbiga faser. Man är ju van vid att faser hela tiden kommer och går och under sommaren hade vi det alldeles underbart. Men sen förskolan dragit igång har det varit mycket gnäll, bråk och testningar till 1000 både med varandra och med oss. Phju första gången båda är inne i en lite jobbigare fas samtidigt. Är nog också en kombination av omställning med att gå tillbaka till förskolan och tröttheten som kommer av de. Hoppas fasen snart är förbi och att vi får lite piggare och gladare tjejer efter hämtning, det hade helt klart gett mer energi även till oss <3. Fint ändå när man öppnar upp hur mycket kärlek som sprids, tror det är en lättnad för många att inte höra att man är ensam.

Det är skönt att inte behöva känna sig ensam i sina känslor och jag tror många känner precis så. Hur fantastisk livet än är med barn, hur mycket man än älskar ihjäl sig.. så är det himla tufft ibland & det känns i hjärtat.
Inget är viktigare än att dom mår bra och när det mest bara blir kaos så går hjärtat sönder lite. Energin tar slut och för mig slutar det ofta i ett par tårar orsakade av en blandning av utmattning och ledsenhet.
Lika snabbt fylls hjärtat av deras skratt eller en kram. Hjärtat som dom gjort dubbelt så stort sen dom kom. Hjärtat som rymmer dubbla kärleken, dubbla glädjen, dubbla oron och dubbla känslorna nu.
Det är som att dom fyllde livet med mer liv den dagen de kom och även fast det kan kännas sjukt tufft vissa stunder (har alla det såhär, vad gör vi för fel, ska det verkligen vara såhär tufft) så älskar jag det än mer, älskar att livet är fullt av liv.
Att jag får chansen att älska så att det faktiskt gör ont, även om det är läskigt. Och vetskapen om att det är i tryggheten dom testar. Tänk att få vara det, deras trygget. Kan inte tänka mig något finare (och ibland utmanande). Känner mig långt ifrån världens bästa mamma vissa dagar. Men jag är deras mamma, precis varje dag. Det viktigaste, finaste och största för mig… Och trots mina och deras dåliga dagar, så tror jag att dom vet och alltid känner det. ❣️

En bättre känsla nu efter all kärlek och efter att ha fått sova lite, man måste få tycka saker känns jobbiga, bli ledsna men sen också acceptera fasen, göra det så enkelt det går och fokusera på allt det finns att vara tacksam över, även de tuffare dagarna. Ett effektivt och fint sätt att starta och avsluta dagen är att räkna upp 3-5 saker som du känner dig tacksam över. Stort som smått. Det gör verkligen skillnad för känslan i kroppen och i längden är det ett enkelt sätt att träna upp sig själv i positivt tänkande. 

Idag står jobb och lunch med fina Emma Melin på schemat. Ikväll ska vi på en visning. Önskar dig en fin torsdag.

Kärlek N

 

(Lite bilder från vårt sovrum/garderob, älskar ljuset här inne och så kär i nya lounge stolen som fått flytta in, du hittar den HÄR dessutom just nu till 20 %)

 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
nadjamayr

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Jennie Karlsson

  Min andra är precis lika gammal som Nora och vi har samma problem. Så arg! Och mest gråter. Idag bröt jag ihop för det känns som allt jag gör är fel. Får ångest över att gå hem från jobbet och då får jag ännu mer ångest och dåligt samvete. Livet känns sådär just nu. Men med barn vet man ju att det svänger snabbt och allt är en period. Man får bryta ihop och komma igen ❤️

  1. nadjamayr
   nadjamayr

   Åh gud vad jag känner igen mig. Känner inte igen Nora, hon är som du skriver arg å ledsen och mest på mig, alltid varit så mammig, så hon vill vara hos mig hela tiden men hon river och slåss. Å är så arg att hon inte alls lyssnar när man försöker göra henne glad. Så sjukt tufft känns de. Snart vänder de för oss båda 🙏🏼❤️❤️❤️❤️

 2. S

  Fina fina du, vad du är inspirerande! 🙏
  Vilken bok är det du läser i storyn? Den du strukit under några rader i? 🙂

stats