nadjamayr

Nadja Mayr

Två nya favoriter

Inlägget innehåller reklam genom annonslänkar till med Cervera

God morgon <3

Vaknar med ett varmt hjärta efter otroligt mycket kärlek och efter en betydligt bättre natt. Så himla tacksam för det, några timmar extra sömn när man är sjuk gör så mycket <3 Sitter med tända ljus och en kopp kaffe, jobbar av lite och mannen äter fruskot med barnen, bara en sån sak! 

Alltså denna sallad, har blivit en sån jäkla favorit. Snabbmat när den är som bäst, nyttig, enkel, fräsch och himla god. Dessutom veggo. När jag vill vill göra den lite mer mättande steker jag lite halloumi och har på sidan. Recept HÄR.

En enkel sallad blir dessutom riktigt snygg i dessa underbara tallrikar. Som jag älskar mitt senaste köp. Blev serverad i liknande tallrikar på ett event för ett tag sen och har inte kunnat släppa dom sen dess.. Så himla snygga. Och så lite koriander på de såklart 😉

Just nu har dessutom Cervera 20-40 % på alla tallrikar.. Så perfekt att passa på. Hela serien hittar du HÄR.  till 25 %. Så sugen på att klicka hem lite fler skålar och tallrikar. Tänker att de är himla fina att servera lantchips i ena och i den andra creme fraish, rödlök och löjrom, som lite snyggt och lyxigt chips och dipp. 

Önskar dig en fin torsdag,

Kramar Nadja

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
nadjamayr

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats