nadjamayr

Nadja Mayr

Två sidor

Lilla älsklingen.. Idag har hennes första lilla tand spruckit igenom. Hur fort går tiden? Kanske därför vi inte känner igen vårt lilla hjärta riktigt, hon som ALLTID är glad hat varit så extremt ledsen, nätter och kvällar har varit värst. Idag har varit lite bättre och natten var helt ok så nu hoppas vi att det vänder.

Vissa dagar är verkligen tuffare än andra och man blir ödmjuk för hur olika det kan vara och hur vissa får kämpa. Vi hade det ganska tufft med Hollies mage men inte i närheten av vad många upplever, med Nora har allt bara flutit på, en glad och nöjd bebis som sover bra. Med vissa tuffare dagar såklart och de senaste dagarna har nog varit de kämpigaste hittills.

Det är inte alls lätt att alltid hålla det uppe och att behålla energin på topp. Skönt att påminna sig om att det bara är faser. Och viktigt att komma ihåg att allas resor ser så olika ut, därför måste vi verkligen vara snälla mot varandra. Första året är väldigt mysigt men också väldigt omtumlande. Att vara mamma är det absolut finaste jag upplevt och jag är tacksam över att få vara det, varje dag. Men det är också tufft och kan göra mig både helt slut, livrädd och väldigt sårbar. Ibland kan jag känna mig ensam för att känslorna är så stora och nästan skränande, samtidig som jag känner att jag har precis ALLT.

(Mysoverall från Babyshop.se från märket kuling)

 • STOR KRAM TILL ER & EN EXTRA TILL ER SOM BEHÖVER DET LITE MER JUST NU . ❤️
 • Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
  Kommentarer
  nadjamayr

  Kommentera

  Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Sandra

   Vill att du ska veta att din blogg och instagram ger mig så mkt pepp och inspiration! 🙌
   Jag är nybliven mamma till en son på snart 4 månader och han är inne i en fas just nu så lite kämpigt är det. Men du anar inte vad mkt det hjälper mig att ta del av dina ärliga texter och fina bilder, det känns som du är en slags mentor även fast jag aldrig träffat dig. Tack för allt du delar med dig av, det inspirerar mig så mkt 💕

   1. nadjamayr
    nadjamayr

    Vet du vad? Du gjorde min dag! TUSEN tack fina fina du för dom orden. ❤️❤️❤️❤️
    Önskar dig en fin helg och tack igen, ska bära med mig dina ord hela dagen 🌸🥂💕

  stats