nadjamayr

Nadja Mayr

Vad hade du gett för råd till din dotter?

Alltså hur tufft det än kan kännas och hur trött jag än kan vara så är det ren lycka för mig att få jobba med något jag älskar, att få vara mamma, att kombinera drömmar.. Att utmana mig, uppfylla mål, vara nära, vara tillsammans, vara kreativ.. Jag älskar det. Jag vill vara ärlig med er så skriver när hjärtat känns tungt precis hur det känns, men i mig vet jag trots tuffa perioder att jag har mer idag än jag någonsin kunnat drömma om för några år sen och då menar jag inte materiella ting, känner en enorm tacksamhet till livet, från hjärtar känner jag att min tid är nu.

Jag lever min dröm och driver på ett sätt min egna lilla inspirerande bubbla. Både när det kommer till det fina i livet rent ytligt men också hjärtligt. Jag längtar efter mer tid åt båda sakerna, få mer utrymme till att gå på djupet i texter, inspirera, stötta, dela med mig och vara kreativ i inredning, matlagning och allt annat som jag älskar som både är mitt liv och nu mitt jobb. Snart blir det mer tid. Och när jag hämtar hem tjejerna så är all tid för dom. Känns overkligt, är så peppad på att testa detta nu.

En fråga som jag ofta ställer mig när jag ska ta ett störta beslut eller grubblar på något, vad hade jag gett får råd till mina döttrar?

Jag vill bla. lära dom att inte sträva efter det perfekta, sträva efter allt det där som gör just dom lyckliga, på riktigt, lyssna på sig själva och vara snälla mot sig själva, att dom ska drömma mycket, uppfyll så många dom kan och NJUTA på vägen. Så tänker försöka göra precis det, och hoppas inspirera dom att göra det samma. ❤️❤️❤️

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
nadjamayr

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats