nadjamayr

Nadja Mayr

Välkomen september & veckans kost

Hej vännen <3

Välkommen ny månad och ny vecka. Snart är nog sensommaren förbi och hösten kommer och jag börjar faktiskt längta efter allt det där mysiga som hösten innebär. En tid för lugn, vila, återhämtning, sunda vanor, frisk luft, tända ljus och vackert ute. Jag är fortfarande låg på energi och tänker köra hela hösten i ett lugnare tempo och verkligen prioritera att ta hand om mig själv och min kropp. Mer ledigt, fler pauser och mer balans. Hade en så fin lunch med en vän i fredags, älskar det, samtal som ger mig så mycket. Under våren var jag så dålig på att ge mig tid med dom som ger mig mest. Så tacksam över henne.

Unnade mig en ny doft till hösten när vi ändå var inne i stan. Älskar den.

Började veckan med vab med min minsting, hon hade feber igår men pigg idag. Vi har bara myst och jag har passat på att pussa och gosa så mycket jag bara får. Hon blir stor så snabbt känns det som.

Denna vecka består av ganska mycket jobb, har en hel del som ska fotas, skrivas texter och skickas in. På onsdag fotar vi även huset inför försäljning så städ och piff inför det. I helgen blir det en mysig och lugn hemmahelg, kalas och umgås för sen väntat två helger i rad på Gotland, hur fint att ha det framför sig? Åker med min vän och kusin bara vi och det ska bli alldeles underbart med lite egentid. Helgen efter åker vi hela familjen, precis lika magiskt det. Hoppas på friska sensommardag vid havet.

Veckans kost:

Pasta pesto (sötpotatispasta), färska tomater, burrata, torrostade pinjenötter, olivolja, fligsalt och nymalet svartpeppar.

Asiatisk sallad med salmalax, mango, korriander. HÄR

Ugnspannkaka (en nyttigare variant på keso som både vi och barnen älskar HÄR)

Fläskfärs med chili och lime serveras i salladsblad mer korriander. HÄR 

 

Ha nu en fin vecka. Varma kramar,

N

 

 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
nadjamayr

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Ellinor

    Önskar också en lugn höst. Men vi har sålt vårt hus och bygger nytt samt väntar ett litet syskon i december.. så julen lär ju blir lugn och skönt hemma iallafall 🙈

stats