Nadja Mayr

Världens bästa semestervagn

I annonssamarbete med Babyshop.se

Hej vännen ❣️

Hoppas ni haft en fin dag. Vi har myst runt, besökt vackra platser, cyklat och hängt på stranden trots lite blåsigt och kallt. Havet är dock lika vackert då och älskar den friska luften. Nu har det precis spruckit upp och jag ska laga middag.

Måste tipsa er om våra magiska resevagnar som vi fått testa i samarbete med Babyshop.se. Alltså lyckan över dessa. Tar noll plats, fälls upp med en hand och blir en syskonvagn på en minut med hjälp av magnet. Den går att fälla helt så barnen sover gott i den och om Nora somnar så kan vi klicka loss hennes vagn från Hollies så hon får lugn och ro.

Barnen älskar den och vi älskar hur smidig den är, tar noll plats i bilen och hur mycket det underlättar att kunna ha en vagn både som enkel och dubbel. Det händer ju att vi gör saker på varsitt håll och då har det en var eller om man är själv med båda så underlättar de så att ha vagn till båda.

Klicka här om du vill komma direkt till den och lämna en kommentar om jag missat besvara någon fråga ni haft om vagnarna.

Ha en magisk kväll nu ❣️

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats