nadjamayr

Nadja Mayr

Vårnytt + dagens mående

Inlägget innehåller annonslänkar + ett samarbete med Babyshop.se

Åh vad jag längtar till våren nu 🌸 extra mycket efter att få vara ute med mina hjärtan, ha den lilla nerbäddad i vagnen och få promenera, cykla och hitta på mys med H. Såna tankar som gör mig så glad.. Jag mådde så dåligt igår och det sitter i idag 🙁 Jätte jobbigt att vara så höggravid och må så här, känner mig så svag, illamående och huvudvärk.. Ont i framförallt övre delen av magen.. men u nästan hela kroppen.. Och mini skrämde mig rejält imorse när hon inte rörde sig på länge, men nu har hon vaknat 💗💗 Ska till barnmorskan idag och kolla både mig och mini vilket känns skönt.. 💗

Måste ju visa er Hs söta vårjacka från Babyshop från märket Barbour, denna kommer även funka i höst då den är lite stor.. Skorna från Converse kommer också från Babyshop. Den söta väskan kommer från Livly och just nu är H i en period då hon älskar Lotta på Bråkmakargatan, å då är det klart man vill ha en väska som Lotta 😉

Fick sötaste budet i veckan från Polarna och Pyret, tack finaste ni! Hur mjuk och fin outfit i vår 🌸 Mina hjärtan vad jag längtar efter att få se er tsm! Body, sparkdräkt,mössa (klick)

Å kulan kom med på bild den också 😉

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
nadjamayr

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats