nadjamayr

Nadja Mayr

Veckans kost V.35

Välkommen måndag och ny vecka <3

Hoppas du haft en fin helg och att du fått tanka energi för veckan som kommer. Jag har fortfarande min konstanta huvudvärk och är ganska låg på energi. Men mycket händer nu som känns fint att landa i och känslan är att det går åt rätt håll. Älskar att leta och känna inspiration, det gör mig glad, så samlat lite av mina senaste sparade bilder här också..

Igår satt vi i ett par timmar och pratade om framtid, stora som små saker. Saker vi vill ändra, saker vi vill göra mer av, saker vi vill ta bort. Vad som stressar och hur man kan förhålla sig. Det gav mig så mycket energi och lugn att sitta och gå igenom, planera och reda ut saker. Så viktigt att stanna upp och prata om det, vad vill vi nu, hur mår vi och kanske vad längtar vi efter. F kom hem för ett tag sen med blommor till mig, det är jag verkligen inte bortskämd med men åh så glad man blir. Lite måndagslycka 🙂

Nora är lite förkyld och har knappt sovit i natt så hon fick vara hemma med mig. Vi tog en morgonrunda sen har vi myst och pysslat hemma. Så VAB dag idag för min del och lite mer jobbfokus ikväll. Hoppas få till gymmet också och om inte iaf en till promenad. Känner mig ändå peppad på veckan som har både roligt jobb, lunchplaner, yoga, gym och middagar inbokat.

Här kommer veckans kost också 

 

Tacosallad med chilikryddade parmesanchips(bästa tillbehöret, riv parmesan, lägg i små högar på en plåt med bakplåtspapper, krydda med tex chilipulver, paprika och cayene, kör i ugnen tills de smält och fått lite färg), egen guacumolr och picklad rödlök.

Sötpotatispasta med en kantarellsås med grädde, bladspenat och parmesan. (HÄR men byter ut vanlig pasta för mig till sötpotatispasta)

Sommarsallad med bladspenat, avokado, torrostade pinjenötter, fetaost, jordgubbar, melon. Olivolja, balsamico, flingsalt och nymalen svartpeppar. Om man vill parmaskinka eller stekt halloumi till.

Pestolax med en fetaostsallad. (Barnen får ris till) Laxen gör jag i ung, lägger upp laxfiler oi en ungsfast form, blndar ihop pesto, creme fraiche, vitlök, salt och peppar (gärna lite parmesan) och håller över. In med allt i ugnen i ca 20 min. Snabb och god vardagsrätt.

 

 

Önskar dig en fin vecka, 

Glöm inte att vara snäll mot dig själv och ge dig små stunder lite då och då som bara är för dig.

Varma kramar N

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
nadjamayr

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats