Nadja Mayr

Vecknas kost och 2 veckors träningsutmaning

Välkommen måndag <3

Hur mår ni?

Här startades dagen med 3 cirklar av rumputmaningen, en bra start och nu kan vi checka av två veckor med lite extra kärlek åt kroppens största muskel. Har haft konstant träningsvärk, underbart. Förutom träning och lite jobb har jag gjort ett så fint pyssel inför Hollies 1årsdag, visare er senare idag eller under veckan.

När H sovit klart ska vi ut i det fina vädret, promenera och leka lite. Sen blir den som vanligt att handla inför veckan, tänkte dela med mig av veckans kost:

 

Veckans middagar

  • Caesarsallad med currydressing. Recept här.
  • Proteinugnspannkaka . Recept här.
  • Pokebowl, finns massa underbara recept, bara googla eller använda fantasin. Sist gjorde jag detta och det var sååå gott.
  • Nötfärsbiffar med sambalsås, sötpotatis och fetaostsallad. Recept på såsen hittar ni här.
  • Hemmagjord kycklingkebab med guacamole. Recept här.
  • Tapas, chark, ost, pimentos padron och allt annat du gillar.

(Som ni märker hittar jag mycket av min inspirations inne hos 56kilo, har alla hennes böcker och jag kan varmt rekommendera dom både för all kunskap och ljuvliga recept)

Frukost:
Proteinbröd, ägg, avokado, grapefrukt.
Kaffe, citronochingefärsvatten.
Plocktallrik, tex parma, melon, keso.

 

2 veckors utmaning
Nu när vi haft två veckors utmaning med styrka och våren är påväg känner jag att det är dags att komma ut lite. Jag tänker mig minst 8 PW på minst 30 min, gärna 45-60 min, de kommande två veckorna. Älskar rutinen att ta en pw före frukost, nu tränar jag dock mellan 6.30-7.30 3 dagar i veckan, så dessa dagar får jag gå efter frukost.
Plus att köra minst 4 pass yoga, länkar till ett 10 minuterspass som är bra för nybörjare, Perfekt är att kombinera din pw med ett yogapass. Ni hittar passet HÄR. Nu tar vi hand om kropp och själ lite extra dessa två veckor. Några som är på?
Kom gärna med önskemål om ni har några till kommande utmaning.

Nu kör vi <3
XX N

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats