Viktiga ord om mitt jobb | Nadja Mayr
nadjamayr

Nadja Mayr

Annons

Viktiga ord om mitt jobb

Hej vackra du <3

Tänkte skriva lite om mitt jobb och hoppas att ni orkar läsa.. <3 Min fina vän Julia skrev så fint häromdagen om det här med samarbeten och om reklam och jag kände att jag ville ta upp ämnet jag med,

Jag har precis som många andra en intensivt period just nu och det kommer nog se ut så fram till sommaren. Nästa vecka är galen med olika samarbeten och deadlines varje dag. I sommar kommer jag vara så mycket ledig jag kan, inte ta så mycket jobb utan bara dela med mig av den inspiration jag har för dagen till er och vår vardag. Troligen kommer det att bli lite glesare inlägg, men tänker att det är ok, att både ni och jag är värda massa tid utan en skärm framför oss. Att ge oss tid för allt det där egentligen viktiga, de som får oss att känna lycka på riktigt, de som skapar minnena vi kan leva på i månader efteråt. <3

Kan vi inte lova oss det att öppna våra sinnen lite extra denna sommar, blunda mot solen, känna hur den värmer, se på solnedgångar och vackra blommor, njuta av andras och dina egna skratt, innerligt känna de där lyckokänslorna, njuta av dofterna när kaffebryggaren är klar och första koppen hälls upp, när gräset är nyklippt, blommorna blommar, doften av grillat, hav, regn, solkräm.. Läsa böcker som berör eller inspirerar, lyssna på musik som väcker känslor, tvätta håret i havet, ta cykeln för ett kvälldopp eller en kopp kaffe på bryggan, laga mat ute, äta jordgubbar och glass  mängder, njuta av smakerna, inte tänka så mycket, bara ta in alla de där små sakerna vi annars bara låter passera, dom vill jag fånga upp, njuta av och minnas.

Men för att jag ska kunna vara mer ledig, då måste jag jobba extra nu, så är det helt enkelt att vara egen. Och lika fantastiskt och fritt det är, lika mycket press och ansvar innebär det andra stunder.

Så, summan av kardemumman..

Jag hoppas ni har tålamod med mig när det blir mycket samarbeten, jag vill att ni ska veta att jag väljer dom med hjärta och omsorg, att jag gör allt för att vara ärlig och inspirera, att ge er och ge kunden. För att ni ska fortsätta vilja hänga kvar och för att jag ska kunna fortsätta med det jag gör. För utan dom kan jag inte fortsätta inspirera här. Jag skulle aldrig kunna utföra ett heltidsjobb utan lön. Jag blir ju väldigt glad när jag får förfrågningar om samarbeten då det betyder att andra tycker om det jag gör och gärna förknippar sina företag med mig. Så istället för att det ska bli negativt när samarbeten syns, vore det så fint om vi kan glädjas och heja. Det är en del av mitt jobb och en stor del av framgången, jag lägger mycket av mig själv i dom och jag kan inte låta bli att fundra på hurvida det ses ner på för att detta är en kvinnodominerad branch. Då vissa har en negativ syn på samarbten, innebär det alltså att man ska ge allt av sig själv, lägga timmar likt vilket heltidsjobb som helst, helt gratis. Det är tyvärr orimligt.

Jag har likt alla andra en familj att försörja, vi bidrar lika mycket här hemma, jag har dagar jag hellre ligger i soffan än att jobba, barn jag gärna hade spenderar ännu mer tid med, men det är ett jobb som vilket annat och en del av livet. Jag har fakturor att skicka, förhandlingar att vinna, skatteregel att hålla reda på, utkast att leverera, likt vilket företag som helst. Jag har slitit i ett år med sena jobbkvällar likt vilken karriärssatsande småbarnsförälder som helst för att räcka till. Sällan får man frågan om hur förtaget eller jobbet går, svårt att se att det är samma syn på en man som öppnat sitt egna och byggt upp omsättningen med små hemma, det känns som att en klapp på axelt är närmare till hands då, medan detta fortfarande betraktas som någon hobby som varken ger respekt eller tas på allvar och det är så himla trist. Jag försöker att känna mig stolt och vara öppen för att skapa förståelse. För när mina tjejer blir större, så vill jag, att när de når sina mål, oavsett vilka de är, så ska de få känna just det, stolthet men framför allt, aldrig att deras drömmar, visioner, och mål är mindre värt eller mindre viktiga än någon annans.

Jag lägger enormt mycket tid på alla jobb jag gör och likt de vanliga inläggen kan inte alla samarbeten passa alla. Så då är det såklart bara att bläddra förbi. Och när ni gillar och visar det, då uppskattar jag det massor, det är alltid fint med kvitton, att det man gjort träffar på ett fint sätt hos er.

Jag älskar att vara kreativ och älskar detta jobb och det betyder allt att ni gillar både det som bara är 100 % jag och den del som är en stor del av mig, men också mitt jobb och försörjning. Jag spenderar dagar och kvällar likt andra på det här och utan den betalda delen så skulle jag inte kunna fortsätta. Allt det ni läser här eller ser på instagram, det är jag, men det är också mitt jobb, mitt företag och min dröm som jag byggt upp, för att kunna få så mycket tid, med de utanför jobbet som är min lycka i livet, familjen.

All kärlek från mig,

Ni gör mina drömmar möjliga. Jag hoppas jag på vägen ger er inspiration till era önskningar, stort som smått!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
nadjamayr

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Moa

  Lilleman här hemma vaknade nu precis, men lite kort vill jag bara säga att dina ord verkligen träffar hjärtat. Varenda gång. Du skriver helt fantastiskt och jag uppskattar det du gör SÅ mycket.

 2. Johanna

  Jag tänker ofta på hur fint, naturligt och genuint du får in reklam bland dina inlägg. Du är väldigt duktig på den balansen och det kan inte vara lätt!
  Klart ni influensers ska tjäna pengar och respekteras för det otroligt spännande, inspirerande och nytänkande jobb ni gör. Du är jätteduktig på ditt jobb och då ska du såklart kunna fakturera därefter!

 3. Emma

  Så bra skrivet 👍🤗 Du är en daglig inspirationskälla för mig och du gör ett fantastiskt jobb 💞

 4. N

  Hej Nadja och tack för en fin blogg!
  Jag är en av dem som unnar dig all framgång, jag vet vilket slit det är att driva eget, speciellt när man samtidigt skaffar barn.
  Vad jag tror många reagerar på när det kommer till samarbeten är att det hela tiden uppmanar till att köpa och handla. Och köpa lite till.
  Jag och många därtill förstår att det är så branschen fungerar, men flertalet läsare tycker nog att reklaminlägg blir lite mindre ärliga. Att det snyggt vävs in att läsaren borde köpa det ena eller det andra.
  Vi är än så länge ganska ovana vid att faktiska personer är levande reklampelare, vi är mer vana att se reklam på ett annat vis så det kommer nog dröja ett litet tag innan alla acklimatiserat sig.
  Men jag hoppas att dina kanaler växer, att det får fortsätta gå uppåt för dig, och att du framförallt har ett roligt jobb!
  Trevlig helg!

  1. nadjamayr
   nadjamayr

   Tack snälla du ❤️
   Jag förstår precis men tänker bara att de som inte tilltalar kan man bläddera förbi / inte titta på. Så som i tidningar, tv reklam osv. Det lixom behövs för att det andra ska gå runt. Jag tänker att man bjuder sjukt mycket på sig själv, släpper in och delar med dig, detta helt gratis. För att få tiden för de behövs det annonsintäkter, så även om de känns mer säljiga så tänker jag att mak kandke kan leva med de med tanke på allt annat man får, så blir det win win för alla ❤️❤️

   1. N

    Jag tycker du gör helt rätt. Och du vågar vara transparent med det. Hoppas folk förstår och inte klagar!

Annons
stats