Veckan kost V.41 | Nadja Mayr
nadjamayr

Nadja Mayr

Annons

Veckan kost V.41

God morgon måndag, 

Hoppas du vaknat med en riktigt fin känsla i kroppen. Jag tog lite tid igår kväll när jag gick och la mig att fundera lite över hur jag vill att denna vecka ska bli, vad den ska innehålla och vad jag behöver. Av olika anledningar hamnade mitt lite åt sidan förra veckan så denna vecka behöver jag prioritera mig själv mer. Det känns bra att ha tänkt lite på vad jag vill förändra och jag känner mig riktigt peppad på denna vecka. Jobb, träning, bra mat, omge mig av personer som ger energi, ta hand om mig själv, lyssna på mig själv, frisk luft, tända ljus och att stanna upp.

Vad vill du ha mer av den här veckan?

Veckans kost:

 • Asiatisk halloumisallad med mango, avokado och koriander. HÄR (byter ur biff mot halloumi denna gång)
 • Hälsosam langos . HÄR 
 • Viatnimesisk fläskfärs med chili och lime i salladsblad. HÄR
 • Laxsida, sallad och löjromsås.
Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
nadjamayr

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Erica

  Vad använder du för att planera veckan/kosten mm? Har du någon speciell kalender eller bara ett vanligt anteckningsblock? Tack från en som behöver strukturera upp planeringen från smålappar som sprids och kommer bort

 2. Elin

  Hej fina, kan inte du göra ett inlägg med snygga ute outfits till oss mammor när vi vill vara ute ovh leka i snön med våra små i höst/vinter 🙂 kram

 3. sofiastromberg

  Gud va laxsida, sallad och löjromsås lät gott 😍 Sjäv blir det lax i ugn med potatis hos hos ikväll 😊

Annons
stats