nadjamayr

Nadja Mayr

Veckans kost V.38

Välkommen måndag och ny vecka <3

Så himla magisk helg på många sätt på ön så startar veckan tankad med energi. Vilket kan behövas då jag har två väldigt intensiva jobbdagar framför mig nu. Vi åker tillbaka till Gotland hela familjen onsdag morgon så blir en kort vecka och vill försöka beta av så mycket jag kan för att få så mycket ledig tid med familjen där. Tacksam över att kunna styra mitt jobb på det sättet och ha friheten i att kunna smita iväg till vårt lyckoställe tillsammans.

På söndag är det visning här hemma och vi kommer inte hem förrän måndag så även de sista inför det måste fixas innan vi åker. Så pirrigt. Vi har på visning igår men det kändes inte rätt, hitills har vi även två till nästa vecka vi vill kika på.

V e c k a n s  k o s t

 

Asiatiskbiffsallad med mango och korriander, denna är så himlans gos och fräsch och något vi gärna äter ofta hemma hos oss. Alla som smakar denna sallad älskar den. Så lova att testa. Recept HÄR

Sojamarinerad lax med sesambroccoli. HÄR

Gratinerad sötpotatis med en stor sallad HÄR

Tacosallad med parmesanchips, allt du gillar. Parmesanchipsen gör du enkelt i ugnen, riv parmestan och lägg i små högar på bakplåtspapper, krydda med det du gillar tex chili, paprikapulver, salt. In i ugnen tills de smält helt och fått lite färg.

 

Ha en fin start,

Kramar N

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
nadjamayr

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats