nadjamayr

Nadja Mayr

Lite lycka, jul och veckans kost

Hej vännen ❣️

Varit hemma med våra små hjärtan idag, därav sen uppdatering. Vi hade en så lugn och mysig helg på Gotland, vi bara var, umgicks och tog det lugnt. Knappt tagit några bilder alls. Lite minijul hos min mormor, en lunch på stan, en mysig fika och sen mest häng i vårt hus. Får lite nypa mig i armen varje gång jag är där att vi har en plats vi älskar så mycket allihopa, att vi nu igen har ett helt år framför oss att kunna åka dit, bara den tanken gör mig lycklig. Vår, sommar, höst och vinter. Min lyckoplats. ❣️

Men också himla glad att det känns så rätt i lägenheten, för de va faktiskt himla fint att komma hem igen också, känner mig hemma och lugn här..

Här blir det en vecka med jobb och fix, ska försöka jobba av allt jag kan nu så jag kan ha tjejerna hemma lite till och sen kunna gå på semester och verkligen vara ledig över jul. Två veckor tänkte jag ta ledig, härifrån och med samarbeten,(Om inte andan faller in och jag kikar in för att skriva någon rad, men ingen press eller krav på leverans), känns viktigt. Både för mig och barnen. Försöker att inte stressa upp mig kring julen, inget annat spelar mer roll än tid, att vara närvarande, umgås och att få känna kärlek och trygghet. Den tiden på året som man ska vara tillsammans har blivit en av de stressigaste tiderna för många. Påminner mig om det, sänker kraven och tänker glada föräldrar = glada barn. Önskar alla fick känna det ❣️

Hår kommer veckans kost :

 • Brysselkålsallad med valnötter, getost, och fikon (Utgår från detta recept HÄR )
 • Asiatisk biffsallad HÄR
 • Lax i ugn med stuvad spenat och citronpeppar
  Vietnamesisk fläskfärs i salladsblad med lime, chili och korianderR
 • Kram fina du, önskar dig en lugn vecka med mycket julkänslor ❣️ XX

  Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
  Kommentarer
  nadjamayr

  Kommentera

  Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  stats